Indien dit bericht niet op correcte wijze zichtbaar is, klik dan hier

http://nieuws.de-pionier.nl/ledenservice/image/header.jpg


Nieuwsbrief voorjaar 2014

 

Van de voorzitter

Dit jaar bestaat de Pionier op 11 augustus 15 jaar. Wij maken er dit keer geen groot feest van maar zullen er op gepaste wijze aandacht aan besteden. Hierover ontvangen de leden nog nader bericht.

Afgelopen jaar zijn we verhuisd naar het verbouwde wijkcentrum Kerk en Zanen.

In eerste instantie leken wij weer gedoemd tot de achterste zaal 6 waar we alleen uitzicht hadden op de achtertuin. Die er overigens wel steeds leuker en gezelliger uit gaat zien.

Onze voorkeur ging gelijk uit naar de zalen in de ronding aan de voorzijde van het gebouw.

Wij hebben hiertoe een verzoek ingediend bij Participe en in goed overleg mogen wij nu zaal 2 (de kookstudio) huren voor een aantal activiteiten, zoals de crea-club en het klaverjassen. Wanneer er een kook activiteit gepland staat wijken we uit naar zaal 3 (jongerenruimte).

In het wijkcentrum wordt het steeds gezelliger (er is nu ook een grote televisie in de hal) en raakt het steeds meer aangekleed.

We zijn erg tevreden over de gang van zaken en het opgeknapte wijkcentrum.

 

Kinderkleding- en Speelgoedbeurs.
Zaterdag 22 maart van 14.30 tot 16.00 uur houden we weer onze Kleding- en speelgoedbeurs. Er zijn geen tafels meer beschikbaar, maar wilt u kinderkleding en/of speelgoed kopen kom dan op zaterdag 22 maart naar het Wijkcentrum Kerk & Zanen.

 

Algemene ledenvergadering

De algemene ledenvergadering van 2014 vindt plaats op woensdag 28 mei 2014 in het wijkcentrum Kerk en Zanen en is alleen toegankelijk voor leden. Aanvang 20.00 uur. Medio april ontvangen de leden hier een uitnodiging voor.

De agenda en overige stukken zullen tevoren inzichtelijk zijn voor de leden.

 

Vrijwilligers

De nog draaiende activiteiten worden door een aantal vrijwilligers begeleid. Dit zijn over het algemeen ook bestuursleden. Er zijn nog mogelijkheden genoeg om andere activiteiten op te starten. Hiervoor zijn wel nieuwe enthousiaste vrijwilligers nodig. De Pionier huurt graag een zaal in het wijkcentrum voor extra dagdelen en activiteiten. Wanneer je dus zin hebt om iets te doen in het wijkcentrum laat het één van de bestuursleden weten en wij zullen dit gaan overleggen.

 

Biljart

Onlangs heeft het bestuur besloten om een  nieuw biljart aan te schaffen. Dit biljart is nu een aantal weken in gebruik en de biljarters vinden hem geweldig. Er wordt weer met veel plezier gebiljart en we hopen hier weer jaren mee door te kunnen. Voor het niet beschadigen van het biljart is het belangrijk dat de biljarters geen horloge of kettingen dragen tijdens het biljarten.

Voor deelname aan het biljarten is een bijdrage vereist van € 2,00 voor leden en € 3,00 voor niet leden. Dit is met name ook bedoeld om het biljart goed te kunnen onderhouden.

 

Hobbymarkt Atlas

Op zaterdag 10 mei staat de Pionier met een kraam op de voorjaarsmarkt in het winkelcentrum de Atlas. De markt wordt gehouden van 11.00 tot 16.00 uur.

Wij willen hiermee met name de bekendheid van de wijkvereniging in Kerk en Zanen onder de bewoners vergroten. Wij zullen alle huidige activiteiten onder de aandacht brengen middels een presentatie en het uitdelen van flyers. Wij hopen hiermee weer nieuwe leden en vrijwilligers te werven.

Indien je het leuk vindt om hier aan mee te werken meld je dan aan bij:

secretariaat@de-pionier.nl

 

Onze activiteiten zijn:

Maandag middag 14.00 uur      Vrije inloop met spelletjes.

Maandag middag 14.00 uur      Biljarten

Dinsdag middag 14.00 uur        Computerclub (1x per 2 weken)

Dinsdag avond 20.00 uur          Klaverjassen

Dinsdag avond 19.30 uur          Biljarten

Woensdag middag 14.00 uur    Biljarten

Donderdag avond 19.30 uur      Biljarten

Vrijdag morgen 09.00 uur        Crea club

Vrijdag middag 13.30 uur         Klaverjassen

Zaterdag middag 14.30 uur      Kleding- en speelgoedbeurs (2x per jaar)

 

Voor deelname aan één van onze activiteiten, m.u.v. de vrije inloop op maandagmiddag en de beurzen, is een bijdrage vereist van € 2,00 voor leden en € 3,00 voor niet leden.


Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier om u af melden.